Start
Produkty
Kiełbasy
Boczek
Ślązerki
Przepisy
EN
Menu
Start
Produkty
Kiełbasy
Boczek
Ślązerki
Przepisy
EN
Odwiedź nasze profile
Przepisy
Na co masz ochotę?
Filtruj przepisy
Produkt
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Boczek
Ślązerki
Rodzaj dania
danie główne
faszerowane
grill
kuchnie świata
lasagne
makaron / kluski
przepisy Adrianny Marczewskiej
przepisy z opakowań
przystawka / przekąska
sałatka
tosty
zapiekane
zapiekanka / kanapka
ziemniaki
zupa
śniadanie
Czas przygotowania
Dowolony
do 30 min.
do 45 min.
do 60 min.
Czas przygotowania
-
Trudność
Łatwy
Średni
Ślązerki z młodymi ziemniaczkami (a nawet z boczkiem)
30 min
Łatwy
Ostre tortille ze Ślązerkami Jalapeno
20 min
Łatwy
Hot dog ze Ślązerką Ser-Pomidor
15 min
Łatwy
Czy wiesz, że...
Kulinarna historia boczku sięga co najmniej 3500 lat. Pierwsze doniesienia o boczku pochodzą z Chin. Chińczycy jako piersi gotowali solony boczek, sól konserwowała mięso, dzięki czemu można je było jeść przez cały rok.