Kup kiełbasę
graj o kasę
Produkty
Kiełbasy
Boczek
Ślązerki
Przepisy
EN
Menu
Kup kiełbasę
graj o kasę
Produkty
Kiełbasy
Boczek
Ślązerki
Przepisy
EN
Odwiedź nasze profile
Przepisy
Na co masz ochotę?
Filtruj przepisy
Produkt
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Boczek
Ślązerki
Rodzaj dania
danie główne
faszerowane
grill
kuchnie świata
lasagne
makaron / kluski
przepisy Adrianny Marczewskiej
przepisy z opakowań
przystawka / przekąska
sałatka
tosty
zapiekane
zapiekanka / kanapka
ziemniaki
zupa
śniadanie
Czas przygotowania
Dowolony
do 30 min.
do 45 min.
do 60 min.
Czas przygotowania
-
Trudność
Łatwy
Średni
Biała kiełbasa morlińska pieczona w boczku
30 min
Łatwy
Biała kiełbasa marynowana po morlińsku w piwie i musztardzie francuskiej
30 min
Łatwy
Babka ziemniaczana z kiełbasą
120 min
Średni
1
…
12
13
14
Czy wiesz, że...
Boczek się je wszędzie, gdzie wieprzowina pojawia się w menu. Występuje pod różnymi nazwami i postaciami – np. w Stanach jako wielbiony bacon, we Włoszech jako dojrzewająca, zawijana pancetta, a w Polsce jako boczek.