Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Menu
Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Odwiedź nasze profile
Boczki i toppingi
Zmieni każde danie w eksplozję smaku
Boczek Wędzony
Boczek Parzony
Boczek w słupkach
Posypka boczkowa
Przygotuj boczek
na wiele sposobów
Pokaż przepisy
Czy wiesz, że...
znasz wszystkie fakty o boczku?
Zobacz teraz
Porady nie od parady
Nie wiesz jak przygotować boczek, aby był najsmaczniejszy i najbardziej chrupiący? obejrzyj nasze porady.
Boczek z patelni
Boczek z piekarnika
Boczek z mikrofali
Boczek Morliny
Idealny do smażenia zawsze kruchy i chrupiący
Przepisy
Zupa kukurydziana z serem i bekonem
40 min
Średni
Tarta morlińska z kiełbasą i szparagami
60 min
Łatwy
Karmelizowany boczek z brązowym cukrem
30 min
Łatwy
Wybierz główny składnik
Wszystkie
Wszystkie
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Kiełbasa biała
Kiełbasa biała
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa biała
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Ślązerki
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Pokaż przepisy
Czy wiesz, że...
Boczek się je wszędzie, gdzie wieprzowina pojawia się w menu. Występuje pod różnymi nazwami i postaciami – np. w Stanach jako wielbiony bacon, we Włoszech jako dojrzewająca, zawijana pancetta, a w Polsce jako boczek.