Kup kiełbasę
graj o kasę
Produkty
Kiełbasy
Boczek
Ślązerki
Przepisy
English
Menu
Kup kiełbasę
graj o kasę
Produkty
Kiełbasy
Boczek
Ślązerki
Przepisy
English
Odwiedź nasze profile
Ślązerki
pyszna kiełbasa śląska w nowym wymiarze
Ślązerki
240 g
Ślązerki
sweet jalapeno
240 g
Ślązerki
ser-pomidor
240 g
To nie kiełbaski,
to ślązerki
Esencja kiełbasności
Klasyczny smak w nowej atrakcyjnej formie
pyszne
cieniutkie
pełne smaku
z nimi błyśniesz
na grillu
więcej zastosowań niż standardowa kiełbasa śląska
połóż na grillu
bez nacinania
gotowe
w 4 minuty
Morliny tak to robimy
Poznaj sposoby na podanie nowych Ślązerek.
Ostre tortille ze Ślązerkami Jalapeno
20 min
Łatwy
Hot dog ze Ślązerką Ser-Pomidor
15 min
Łatwy
Ślązerki z młodymi ziemniaczkami (a nawet z boczkiem)
30 min
Łatwy
Wybierz główny składnik
Ślązerki
Wszystkie
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Kiełbasa biała
Kiełbasa biała
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Ślązerki
Boczek
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa biała
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Kiełbasa
Ślązerki
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Ślązerki
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Boczek
Boczek
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Boczek
Kiełbasa
Kiełbasa
Pokaż przepisy
Czy wiesz, że...
Kulinarna historia boczku sięga co najmniej 3500 lat. Pierwsze doniesienia o boczku pochodzą z Chin. Chińczycy jako piersi gotowali solony boczek, sól konserwowała mięso, dzięki czemu można je było jeść przez cały rok.