Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Menu
Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Odwiedź nasze profile
Przepisy
Na co masz ochotę?
Filtruj przepisy
Produkt
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Boczek
Ślązerki
Rodzaj dania
danie główne
faszerowane
grill
kuchnie świata
lasagne
makaron / kluski
przepisy Adrianny Marczewskiej
przepisy z opakowań
przystawka / przekąska
sałatka
tosty
zapiekane
zapiekanka / kanapka
ziemniaki
zupa
śniadanie
Czas przygotowania
Dowolony
do 30 min.
do 45 min.
do 60 min.
Czas przygotowania
-
Trudność
Łatwy
Średni
Pęczotto morlińskie z borowikami i kiełbasą
30 min
Łatwy
Patelnia śniadaniowa z jajkami, kiełbaską i pomidorami
20 min
Łatwy
Danie jednogarnkowe z kiełbasą podwawelską
60 min
Łatwy
Przepis na morliński currywurst
40 min
Łatwy
Morliński burger z kiełbasy na ostro
30 min
Średni
Mini bułeczki morlińskie z ciasta na pizzę faszerowane plasterkami kiełbasy i sosem pomidorowym z mozzarellą
40 min
Łatwy
Linguinie z kiełbasą i szpinakiem
30 min
Łatwy
Letnia sałatka morlińska ze smażoną kiełbasą
30 min
Łatwy
Lasagne z kiełbasy z sosem pomidorowym, serem i beszamelem
70 min
Średni
1
…
3
4
5
6
7
…
9
Czy wiesz, że...
Plastrowany boczek po raz pierwszy trafił na półki sklepowe w 1924 r, pod marką Oskara Meyera.