Odwiedź nasze profile
O tej kiełbasianej kanapce można by śpiewać serenady… Nie musicie nam dziękować – to wszystko dla Was serdeczni przyjaciele, przystawka nad przystawki! Jak to mówią Amerykanie: oh yeah.
Zdejmij osłonkę z kiełbasy, a następnie rozdrobnij widelcem do uzyskania nieregularnej konsystencji poszarpanego mięsa. Kiełbasę wrzuć na rozgrzaną patelnię i smaż aż zrobi się rumiana.
Cebulę pokrój w piórka (lub pół talarki) i dodaj do smażonego mięsa. Duś całość razem, aż cebula zrobi się miękka. Na końcu całość zalej sosem BQQ i dokładnie wymieszaj. Bułki przekrój na pół i posmaruj masłem. Tak przygotowane opiecz na suchej patelni, aż się lekko zrumienią i podgrzeją. Ciepłe mięso przełóż na zrumienioną bułkę i przykryj plastrem sera.