Kup kiełbasę
graj o kasę
Produkty
Kiełbasy
Boczek
Ślązerki
Przepisy
EN
Menu
Kup kiełbasę
graj o kasę
Produkty
Kiełbasy
Boczek
Ślązerki
Przepisy
EN
Odwiedź nasze profile
Przepisy
Na co masz ochotę?
Filtruj przepisy
Produkt
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Boczek
Ślązerki
Rodzaj dania
danie główne
faszerowane
grill
kuchnie świata
lasagne
makaron / kluski
przepisy Adrianny Marczewskiej
przepisy z opakowań
przystawka / przekąska
sałatka
tosty
zapiekane
zapiekanka / kanapka
ziemniaki
zupa
śniadanie
Czas przygotowania
Dowolony
do 30 min.
do 45 min.
do 60 min.
Czas przygotowania
-
Trudność
Łatwy
Średni
Makaron z kurczakiem, boczkiem i pomidorami
40 min
Łatwy
Karmelizowany boczek z brązowym cukrem
30 min
Łatwy
Kapusta smażona z boczkiem, cebulą i pomidorami
30 min
Łatwy
Kanapka z omletem, smażonymi pieczarkami i chrupiącym boczkiem
30 min
Łatwy
Kanapka BLT
30 min
Łatwy
Jajecznica na boczku ze szczypiorkiem i masłem
30 min
Łatwy
Faszerowane i zapiekane połówki ziemniaków z warzywami i mozzarellą
30 min
Łatwy
1
2
3
Czy wiesz, że...
Kulinarna historia boczku sięga co najmniej 3500 lat. Pierwsze doniesienia o boczku pochodzą z Chin. Chińczycy jako piersi gotowali solony boczek, sól konserwowała mięso, dzięki czemu można je było jeść przez cały rok.