Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Menu
Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Odwiedź nasze profile
Przepisy
Na co masz ochotę?
Filtruj przepisy
Produkt
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Boczek
Ślązerki
Rodzaj dania
danie główne
faszerowane
grill
kuchnie świata
lasagne
makaron / kluski
przepisy Adrianny Marczewskiej
przepisy z opakowań
przystawka / przekąska
sałatka
tosty
zapiekane
zapiekanka / kanapka
ziemniaki
zupa
śniadanie
Czas przygotowania
Dowolony
do 30 min.
do 45 min.
do 60 min.
Czas przygotowania
-
Trudność
Łatwy
Średni
Przyprawa morlińska do kiełbasy z grilla
30 min
Łatwy
Kiełbasa Śląska Morliny z grilla z kukurydzą z masłem czosnkowym
30 min
Łatwy
Kiełbasa Głogowska z morlińską grillową sałatką
30 min
Łatwy
Biała kiełbasa marynowana po morlińsku w piwie i musztardzie francuskiej
30 min
Łatwy
Czy wiesz, że...
Boczek się je wszędzie, gdzie wieprzowina pojawia się w menu. Występuje pod różnymi nazwami i postaciami – np. w Stanach jako wielbiony bacon, we Włoszech jako dojrzewająca, zawijana pancetta, a w Polsce jako boczek.