Start
Products
Bacon
Ślązerki
Recipes
PL
Menu
Start
Products
Bacon
Ślązerki
Recipes
PL
Visit our profiles
Recipes
What do you feel like doing?
Filter recipes
Product
Sausage
Bacon
White sausage
Type of dish
main course
potatoes
grill
appetizer / snack
recipes from packaging
cuisines of the world
salad
casserole / sandwich
stuffed
baked
pasta / noodles
soup
breakfast
lasagne
toast
Preparation time
Any
up to 30 min.
up to 45 min.
up to 60 min.
Preparation time
-
Difficulty
Easy
Mediocre
Grilled Silesian sausage from Morliny with corn and garlic butter
30 min
Easy
Głogowska sausage from Morliny with a grilled salad
30 min
Easy
White sausage marinated Morliny style in beer and French mustard
30 min
Easy
Czy wiesz, że...
Kulinarna historia boczku sięga co najmniej 3500 lat. Pierwsze doniesienia o boczku pochodzą z Chin. Chińczycy jako piersi gotowali solony boczek, sól konserwowała mięso, dzięki czemu można je było jeść przez cały rok.