Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Menu
Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Odwiedź nasze profile
Przepisy
Na co masz ochotę?
Filtruj przepisy
Produkt
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Boczek
Ślązerki
Rodzaj dania
danie główne
faszerowane
grill
kuchnie świata
lasagne
makaron / kluski
przepisy Adrianny Marczewskiej
przepisy z opakowań
przystawka / przekąska
sałatka
tosty
zapiekane
zapiekanka / kanapka
ziemniaki
zupa
śniadanie
Czas przygotowania
Dowolony
do 30 min.
do 45 min.
do 60 min.
Czas przygotowania
-
Trudność
Łatwy
Średni
Kiełbasa w sosie cygańskim po morlińsku
30 min
Łatwy
Kiełbasa Śląska Morliny z grilla z kukurydzą z masłem czosnkowym
30 min
Łatwy
Kiełbasa po teksańsku z papryką
35 min
Łatwy
Kiełbasa morlińska z piekarnika z pieczonymi ziemniakami
70 min
Średni
Kiełbasa morlińska smażona z cebulą
20 min
Łatwy
Kiełbasa Głogowska z morlińską grillową sałatką
30 min
Łatwy
Kasza jęczmienna z kiełbasą i warzywami
45 min
Łatwy
Kapuśniak morliński z kiełbasą
40 min
Łatwy
Kanapka z „szarpaną kiełbasą” w sosie BBQ
40 min
Średni
1
…
5
6
7
8
9
Czy wiesz, że...
Kulinarna historia boczku sięga co najmniej 3500 lat. Pierwsze doniesienia o boczku pochodzą z Chin. Chińczycy jako piersi gotowali solony boczek, sól konserwowała mięso, dzięki czemu można je było jeść przez cały rok.