Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Menu
Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Odwiedź nasze profile
Przepisy
Na co masz ochotę?
Filtruj przepisy
Produkt
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Boczek
Ślązerki
Rodzaj dania
danie główne
faszerowane
grill
kuchnie świata
lasagne
makaron / kluski
przepisy Adrianny Marczewskiej
przepisy z opakowań
przystawka / przekąska
sałatka
tosty
zapiekane
zapiekanka / kanapka
ziemniaki
zupa
śniadanie
Czas przygotowania
Dowolony
do 30 min.
do 45 min.
do 60 min.
Czas przygotowania
-
Trudność
Łatwy
Średni
Karmelizowany boczek z brązowym cukrem
30 min
Łatwy
Kapusta smażona z boczkiem, cebulą i pomidorami
30 min
Łatwy
Kapuśniak morliński z kiełbasą
40 min
Łatwy
Kanapka z „szarpaną kiełbasą” w sosie BBQ
40 min
Średni
Kanapka z omletem, smażonymi pieczarkami i chrupiącym boczkiem
30 min
Łatwy
Kanapka z białą kiełbasą i pesto po morlińsku
20 min
Łatwy
Kanapka BLT
30 min
Łatwy
Jesienna zupa z ciecierzycy z kiełbasą i pieczoną papryką
40 min
Łatwy
Jajecznica na boczku ze szczypiorkiem i masłem
30 min
Łatwy
1
…
9
10
11
12
13
14
Czy wiesz, że...
Plastrowany boczek po raz pierwszy trafił na półki sklepowe w 1924 r, pod marką Oskara Meyera.