Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Menu
Start
Kiełbasy
Boczki i toppingi
Plastry
Wędzonki
Convenience
Przepisy
EN
Odwiedź nasze profile
Przepisy
Na co masz ochotę?
Filtruj przepisy
Produkt
Kiełbasa
Kiełbasa biała
Boczek
Ślązerki
Rodzaj dania
danie główne
faszerowane
grill
kuchnie świata
lasagne
makaron / kluski
przepisy Adrianny Marczewskiej
przepisy z opakowań
przystawka / przekąska
sałatka
tosty
zapiekane
zapiekanka / kanapka
ziemniaki
zupa
śniadanie
Czas przygotowania
Dowolony
do 30 min.
do 45 min.
do 60 min.
Czas przygotowania
-
Trudność
Łatwy
Średni
Tarta z ciasta filo z kiełbaską, porem i papryką
60 min
Średni
Tarta morlińska zwijana z plasterków kiełbasy, szpinaku, kolorowej papryki i ciasta francuskiego
40 min
Średni
Tarta morlińska z kiełbasą i szparagami
60 min
Łatwy
Szybki makaron z czosnkiem i boczkiem
30 min
Łatwy
Szakszuka z boczkiem i pomidorami
30 min
Łatwy
Spaghetti carbonara z boczkiem jajkiem i parmezanem
30 min
Łatwy
Śniadaniowa tortilla z jajecznicą, kiełbasą i ziołami
30 min
Łatwy
Smażone brukselki z kiełbasą
30 min
Łatwy
Ślimaki z ciasta francuskiego z kiełbasą
40 min
Łatwy
1
2
3
4
5
6
…
14
Czy wiesz, że...
Kulinarna historia boczku sięga co najmniej 3500 lat. Pierwsze doniesienia o boczku pochodzą z Chin. Chińczycy jako piersi gotowali solony boczek, sól konserwowała mięso, dzięki czemu można je było jeść przez cały rok.